OBAVEŠTENJE O OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI

U skladu sa Opštom Uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (General Data Protection Regulation – Regulation ((EU) 2016/679 – GDPR) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018) (u daljem tekstu: Zakon), ovim putem Vas obaveštavamo о sledećim informacijama, a u vezi sa obradom od strane članice TPA Grupe i to: TPA porezi i računovodstvo d.o.o. Beograd-Stari Grad, Makedonska 30, matični broj: 21019445, TPA IT Solutions doo Beograd-Stari Grad, Makedonska 30/3, matični broj: 21295876 i TPA Revizija d.o.o. Beograd, Makedonska 30, matični broj: 20738227  (u daljem tekstu: TPA Grupa) , za potrebe web sajta (u daljem tekstu: TPA/Rukovalac) podataka o ličnosti Lica (u daljem tekstu: Lice na koje se podaci odnose):

Rukovalac podataka

Članice TPA Grupe: TPA porezi i računovodstvo d.o.o. Beograd-Stari Grad, Makedonska 30, matični broj: 21019445, TPA IT Solutions doo Beograd-Stari Grad, Makedonska 30/3, matični broj: 21295876 i TPA Revizija d.o.o. Beograd, Makedonska 30, matični broj: 20738227  su privredna društva koja su organizovana i posluju prema zakonima Republike Srbije,. Rukovalac podataka je vlasnik veb sajta (www.tpa-group.rs).

Kategorije podataka o ličnosti koje se obrađuju

TPA grupa prikuplja, procesuira i koristi samo podatke koje podelite sa nama putem kontakt forme sajta i prijave na newslettter put sajta.

TPA grupa obrađuje sledeće kategorije podataka o ličnosti:

  1. Ime i prezime
  2. Telefon podnosioca prijave
  3. Imejl podnosioca prijave
  • Pravni osnov za obradu

Pravni osnov za obrađivanje Vaših podataka o ličnosti mogu činiti:

  1. Pristanak za obradu podataka o ličnosti;
  2. Legitimni interes TPA grupe za marketinške, prodajne, newsletter i analitičke svrhe.

Svrha obrade podataka o ličnosti

TPA grupa prikuplja, procesuira i koristi Vaše podatke o ličnosti zakonski, etički i transparentno.

Podaci o ličnosti se prikupljaju i isključivo za marketinške, prodajne, newsletter i analitičke svrhe.

U svojstvu rukovaoca TPA grupa obrađuje podatke o ličnosti u sledeće svrhe:

  • Analize u cilju istraživanja tržišta, marketinga i prodaje

(obuhvata sledeće podatke navedene u kontakt formi: naziv kompanije (ako postoji), ime i prezime podnosioca upita, adresa podnosioca prijave, telefon, imejl, sajt (ako postoji) i opis upita).  

  • Slanje drugih obaveštenja vezano za realizaciju aktivnosti TPA Srbija u u elektronskom i štampanom formatu.

(obuhvata sledeće podatke navedene u kontakt formi: naziv kompanije (ako postoji), ime i prezime podnosioca upita, adresa podnosioca prijave, telefon, imejl, sajt (ako postoji) i opis upita).

Primaoci ličnih podataka

Ne postoje primaoci ličnih podataka.

TPA grupa  podatke o ličnosti ne prodaje, ne poklanja i ne iznajmljuje.

Vaši podaci o ličnosti se prikupljaju i koriste samo od strane TPA Porezi i računovodstvo doo, TPA revizije i TPA IT Solutions, unutar naše organizacije.

Rok čuvanja podataka

Vaši podaci o ličnosti biće čuvani i obrađivani u bazama TPA grupe sve dok je to neophodno za ostvarivanje svrha obrade, s tim da imate pravo i mogućnost da opozovete pristanak za obradu podataka u svakom trenutku.

  • Prava lica na koje se podaci odnose u vezi sa obradom podataka o ličnosti

Možete da tražite pristup, ispravku i dopunu ili brisanje podataka o ličnosti, odnosno ograničenje obrade podataka o ličnosti, a imate i pravo na prigovor na obradu podataka o ličnosti, pravo na prenosivost podataka, kao i pravo na preduzimanje pravnih sredstava u skladu sa Zakona odn. GDPR. Takođe, imate pravo na opoziv pristanka.

U svakom od ovih slučajeva vas molimo da pošaljete poruku elektronskom poštom na adresu office@tpa-group.rs, ako želite da iskoristite neko od svojih prava ili ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa privatnošću. Na vaš zahtev ćemo odgovoriti u skladu sa važećim zakonskim propisima. 

  • Pravo na pritužbu nadležnom organu

Lice na koje se podaci odnose ima pravo da uloži pritužbu nadležnom organu (Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Bulevar Kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, www.poverenik.rs ili drugom nadležnom organu) na obradu podataka o ličnosti koji se odnose na njega/nju.

Kontakt 

Ukoliko želite da nas kontaktirate u vezi sa obradom Vaših ličnih podataka, molimo vas da pošaljete poruku na sledeću adresu:

Email: office@tpa-group.rs  

PRISTANAK

Ovim izjavljujem da dobrovoljno pristajem da TPA grupa može obrađivati moje podatke o ličnosti navedene u Obaveštenju, na u napred opisani način i u napred opisane svrhe, kako je navedeno u Obaveštenju.

U potpunosti sam upoznat/ta sa Obaveštenjem koje mi je prezentovano od strane Rukovaoca pre potpisivanja ovog pristanka, koje je njegov sastavni deo i izjavljujem da sam u potpunosti saglasan/na sa sadržajem Obaveštenja.

Beograd, 24.10.2024.                 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.